Tyck till om vår service

Vi bryr oss om våra kunder och vill ständigt bli bättre, därför vore vi oerhört tacksamma om du ville ta dig tid att skriva några rader om hur du upplevt vår service.

Tack på förhand!

”Fantastiskt!!! Jag är jättenöjd!
Nyckelknippan var plötsligt inte där den borde vara
och gick inte att hitta. Dagar av letande och oro följde.
En dag meddelar NBS mig att de har mina nycklar. 
Vilken lättnad och lycka!
 
Jag rekommenderar er för alla så fort jag får tillfälle.
Stort tack till er och till den som hittade nycklarna. ”
Lena Lundberg 
 

”Bästa tänkbara service känns jättetryggt och mycket bra. Kommer att rekommendera er för alla mina vänner”
Håkan Sander

”Är såå nöjd! Jag, som alltid har koll på mina nycklar, lyckades tappa dom den 1 april, möjligen på pendeln eller i centrala Göteborg. Letade på Hittegods i omgångar. Hade glömt, att jag hade satt på en ny nyckelbricka.
Efter en vecka, fick jag brev att dom hade hittats, ringde och verifierade, och sen kom dom på posten! Underbart! Skall skaffa mig fler brickor nu! Tack!”
Catarina Branzell

 
”Helt otroligt. Letat så många dagar efter bilnycklarna utan resultat. Så kommer ett brev o förgyller min dag. Tack till upphittaren. Tack till ett trevligt telefonsamtal med er. Ni är guld värda.”
Ingela
 
”Tappade bort min nyckelknippa i Skövde. Redan en vecka senare får jag ett telefonsamtal från nbs att nycklarna upphittats. Kom med rek några dagar därefter.”
Anita Berglund
 
”Tusen tack till den som stoppad mina nycklar i brevlådan och lika många tack till NBS som kontaktade mig och skickat nycklarna hem, bra service och väl bemötande personal på telefonen.”
Ali
 
”Jag blev verkligen positivt överraskad att det fungerade så smidigt, Tack!”
Detlef Willing
 
”Sååå glad att ni finns och tog kontakt med mig när nycklarna kom bort! Otroligt trevligt bemötande och service från er sida och framför allt stort tack till Lotta!! ”
Marith 
 
”Mycket bra! Dagen efter att jag fick ett brev av er att någon hittat min nyckelknippa fick jag hämta ut dem på posten. Kanon!!”
Rolf Forsgren
 
”Det är okej jag blev medlem”
Johannes fizahazion
 
”Bästa tänkbara service , samt riktigt najs bemötande ! Speciellt tack till Lotta !”
Claes H.
 
”Tack så mycket för ert trevliga bemötande och suveräna service, så att min borttappade nyckelknippa kom tillbaka. Som sagt ett varmt tack till er på NBS.”
Christer Ax
 
 
Beställ
close slider