Våra tjänster

NBS levererar bland annat bevakningsbrickor och etiketter med unika ID-nummer på, dessa registerhåller NBS i ditt namn så länge du önskar. Detta innebär att om någon hittar din borttappade nyckel eller mobiltelefon, eller om ditt eventuellt stulna föremål kommer in till polisens hittegodsavdelning, förmedlar NBS ägodelarna till dig. Som exempel kan vi nämna att över 90% av NBS kunders förlorade nycklar kommer tillbaka till dem tack vare NBS-brickan. Utan brickan är chansen i stort sett obefintlig.

I vårt egenutvecklade datasystem kan vi registerhålla mängder av våra kunders ägodelar. Det kan vara allt från nycklar och mobiltelefoner till cyklar och tavlor. Med hjälp av vår spärrtjänst kan du även registrera dina kort hos oss och spärra samtliga kort med ett enda samtal, om du skulle ha oturen att förlora din plånbok. Registreringen är väldigt enkel och tar bara några minuter. Kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Vår vision är att du som kund ska få en tryggare tillvaro med hjälp av våra produkter och tjänster. Men vår företagspolicy är också att du ska kunna avsluta ditt abonnemang hos oss när du så önskar. Vi har inga bindningstider eller automatiska förlängningar.

Vi fakturerar våra kunder årsvis så länge de önskar ha kvar tjänsten och det tillkommer inga extra kostnader vid retur av ägodelar.

Har du några frågor gällande NBS Security eller någon av våra tjänster? Ring oss gärna på 031-106240 eller maila till info@nbs.se.

Klicka på knappen Beställ till höger på sidan för att beställa våra tjänster.

NBS SPÄRR

Det blir allt vanligare med stölder och bedrägerier i samband med kontokorthantering. Om man tappar bort eller blir bestulen på sin plånbok är man skyldig att omedelbart spärra samtliga kort, för att undvika personligt betalningsansvar för uttag eller köp som gjorts av någon annan. Då ska man i en redan stressad situation dels komma ihåg vilka kort man hade i plånboken, dels ta reda på spärrnumret till alla olika kortutgivare samt ringa och spärra korten.

Som kund med vår spärrtjänst ringer man endast ett telefonsamtal till NBS Security:s spärrnummer. Dessa samtal tas emot av Securitas, som omedelbart spärrar samtliga kort. Detta spärrnummer har öppet dygnet runt.

Årsavgiften för denna tjänst är 225 kr. Kontakta oss så hjälper vi dig att registrera dina kort. Det tar bara några minuter.

Klicka här för att beställa eller logga in

NBS BRICKAN

Detta är en metallbricka med ett för kunden unikt ID-nummer på som fästs på sin nyckelknippa. Denna typ av bricka finns idag på över en miljon nyckelknippor runt om i Sverige. Trots detta hamnar tonvis med borttappade nycklar varje år på skroten på grund av att de saknar bricka, och därmed kan ägaren inte identifieras. Detta leder till en stor mängd dyra låsbyten och tillverkning av nya nycklar helt i onödan.

Med NBS-brickan på kommer 9 av 10 borttappade nycklar tillbaka till sina ägare. Upphittaren behöver bara lägga nyckelknippan på närmaste brevlåda och då skickas nycklarna till NBS Security, som tack vare brickans unika kod kan identifiera ägaren och returnera nycklarna. Vi återsänder alltid kundens nycklar rekommenderat för att nå en så hög säkerhet som möjligt.

I normala fall täcker inte hemförsäkringen kostnaderna för låsbyte, nya nycklar etc. Vilket då handlar om en kostnad på tusentals kronor.

Årsavgiften för denna tjänst är 95 kr.

Klicka på knappen Beställ till höger på sidan för att beställa.

NBS MOBIL

Denna diskreta etikett med ett för kunden unikt ID-nummer fästs på mobiltelefonen. Upphittaren uppmanas att ringa till NBS Security som via etikettens unika ID-nummer identifierar ägaren och ser till att kunden får tillbaka sin telefon.

Årsavgiften för denna tjänst är 80 kr.

Klicka på knappen Beställ till höger på sidan för att beställa.

NBS MÄRKNING

NBS Märkning är ett ark med 4 st. små etiketter samt en lite större etikett som du kan fästa på din ytterdörr. De små etiketterna fäster kunden på de föremål som personen i fråga vill skydda och det kan vara nästintill vad som helst. Till exempel laptop, iPad, tavla, cykel med mera. Den stora etiketten sätter kunden på sin ytterdörr för att informera om att ens ägodelar är stöldskyddsmärkta.

Årsavgiften för denna tjänst är 115 kr.

Klicka på knappen Beställ till höger på sidan för att beställa.

NBS MICRO-DNA

Vårt egenutvecklade Micro-DNA är ett nytt och unikt stöldskydd för dina ägodelar. Micro-DNA lämpar sig till exempel för cyklar, gräsklippare, båtmotorer med mera.  När man har märkt ett föremål med vårt Micro-DNA är det i stort sett omöjligt att se och därmed avlägsna. När man köper vårt Micro-DNA får man med en varningsetikett som fästs på föremålet så att man tydligt ser att det är stöldmärkt. Detta för att avskräcka vid en eventuell stöld men också för att upphittaren ska veta att föremålet är stöldmärkt. Etiketten är specialtillverkad för att vara mycket svår att avlägsna.

Innehållet i varje flaska av NBS Micro-DNA har en unik kod. Med hjälp av denna kod kan NBS eller Polisen identifiera en förlorad ägodel och se vem ägaren är. En flaska räcker till att märka ca. tre ägodelar.

Årskostnaden för denna tjänst är 295 kr.

Klicka på knappen Beställ till höger på sidan för att beställa.

Så här applicerar du Micro-DNA på dina ägodelar:

Så här applicerar du Micro-DNA på dina ägodelar:

1. Hitta en lämplig plats på din ägodel som skall strykas med Micro-DNA.

2. Rengör den valda ytan med vatten och trasa och låt det sedan torka ordentligt.

3. Skaka flaskan ordentligt i ca 10 sekunder.

4. Öppna flaskan och doppa ner penseln. Stryk sedan MicroDNA över den rengjorda ytan. Var noga med att få med ett stort antal av de små svarta bitarna som finns i vätskan. Du kan även hälla ut vätskan på din ägodel och sedan stryka ut det med hjälp av penseln, eller topsen.

5. Välj en ny yta för etiketten. Etiketten skall vara väl synlig för att fungera i avskräckande syfte.

6. Rengör även denna yta och låt torka ordentligt.

7. Applicera varningsetiketten på yta nummer två. Det är viktigt att ytan är helt torr innan du sätter dit etiketten.

Beställ
close slider